Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Pikáns történetek

Nem, igazából nem vagyok nimfomán. Csak lelkesen keresem az igazit. És az igazi első ismérve, hogy harmonikus vele a szex. Vannak egyéb feltételek is, de ez elsőre mindenképpen jó szűrés.

Parciális deriválás

A pasi matekozni jött hozzám. Munka mellett főiskolára jár, de a parciális deriválás kifogott rajta. Eleinte tényleg csak tanulás volt, meg egy kis ismerkedés. Tudod, a szokásos hol tanulsz - mit dolgozol kérdések. Pár évvel idősebb nálam, üzletkötő, napközben sokat dolgozik, utazik, este pedig tanulgat.

Később aztán ahogy összehaverkodtunk, jöttek egyéb témák is, egyre személyesebbek. Mivel igen jól keres, néha az az érzése, hogy csak a pénze miatt vannak vele a csajok (én mondjuk tuti, de ez matekóra). Próbálja nem elárulni, de ha ilyen autóból száll ki, úgy nem könnyű, ő a nők kedvence. Viszont van egy csaj, akit ő szeretne. Na, nála ez a jó autó dolog nem jön be. És más sem. Sem az autó, sem az ajándékok, sem kedvesség, sem rámenősség. Meg kell dolgozni érte, de lassan kifogy az ötletekből.

Pedig a szex csak azzal igazán jó, akire a szíved vágyik. Vagy egyéb, kiemelten fontos testrészed, kinek-kinek vérmérséklete szerint. Persze, azért lehet toldozni-foldozni, de mással csak nem az igazi. Valahogy hiányzik a végén tűzijáték. Ha a vágy egyszer elindult benned, akkor arra megoldást kell találni. Nem mindegy, hogy melyik változó szerint deriváljuk a függvényt, nem ugyanaz lesz az eredmény :)

Aztán elmesélte, hogyan gondolja ezt a deriválást a csaj mentén:

Letérdelek elé, először a lábujjai tövét csókolom meg. Aztán felfele a lábán minden befele homorodó völgyet: a bokájánál, a térde mögött, a lábak belső oldalán végig. A combjai közét. Az mély völgy, azt nagyon meg fogom enni. Aztán a sarkamra ülök, ő velem szemben az ölembe, megfogom a fenekét. A cicije éppen az arcom előtt lesz. A mellbimbóit a számba veszem, a nyelvemmel érzem, mennyire kemények és hegyesek.

Hagyom, hogy az ölemből kicsit megemelkedjen, csak annyira, hogy éppen ki ne csússzon, majd visszahúzom. Figyelem a lélegzetét, és annak ütemében fogom a kezemmel eltolni és visszahúzni a fenekét magamra. Először csak lassan, aztán körbe-körbe. Mikor hallom, hogy szaporábban veszi a levegőt, akkor már nem fogok tudni parancsolni magamnak. A kezem egyre gyorsabb mozgást fog kérni a fenekétől, és egyre mélyebben. Amíg végül kitör a láva...

Huhh, ez nekem is nagyon bejönne! Nem tarthatnánk egy főpróbát?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nimfoman.blog.hu/api/trackback/id/tr605757335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása